16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare Del 1 av 3

Spread the love

Vattenflaska finns I olika former, färger och mönster. I slutändan är det bara du som bestämmer vilken vattenflaska som passar dig bäst. Kanske den gröna vattenflaskan funkar bra som shaker för dig eller varför inte den flashiga vattenflaskan?

Vilken vattenflaska är då bäst enligt köparna? I en läsvärd artikel har the strategist tagit upp detta.

16 bästa rankade vattenflaskorna hos Amazon

Utan speciell rangordning finner du några utvalda vattenflaskor med riktigt bra betyg från Amazon.

Toppvinnaren: Embrava sportvattenflaska
Ca 220 SEK 4.5 stjärnor baserad på 4960 recensioner

Recensenter anser att denna vattenflaska är bland de bästa de köpt. Man ser recensioner som ” Av alla vattenflaskor som jag har använt är den här min favorit”. Recensenten förklarar påstående med att vattenflaskan är utrustad med en speciell ”flip top lock” som är designad och utformad för att vara säker, så att inga oavsiktliga läckor kan komma in. Dessutom är det lätt att öppna med en hand om man vill och att den breda öppningen gör så att man får rätt mängd vätska ut snabbt. Kollar man över recensioner som nämns finner man” flip top lock” som ett argument över 150 gånger, vilket gör den till en måste-ha-funktion. Vidare menar recensenter att när locken är stängd så är den väldigt sluten och när man vill öppna snabbt gör man det med en snabb knapptryckning. Ljudet när man öppnar ” flip top locken” är inte för högt men precis. Dessutom är munnen (pipen) varken stor eller liten, alltså perfekt för vätskan att flöda ut utan att det går för långsam eller för fort.
Vidare menar man att det som gör denna vattenflaska till KUNG är just dess ”flip top lock” som man kan öppna och stänga med en hand.

Om man bortser från ”flip top locken” är denna vattenflaska perfekt eftersom den passar i de flesta kopphållare i bilen. En av recensenterna menar på att detta är absolut den bästa vattenflaska ute på marknaden just pga. av den rymmer mycket, läcker inte, den har en ”flip top lock”, passar de flesta kopphållare både i bil och för cykeln och en drickspip som flyter extremt bra.

Bästa budgetversion: Gatorade Squeeze-flaska
Ca 50 SEK 4.7 stjärnor baserad på 200 recensioner

Här väljer kunder denna flaska delvis för att den är billig men också just denna bland 100 andra billiga eftersom det är ganska lätt att dricka ifrån ut att behöva röra eller skruva upp locket. Denna flaska är enkelt konstruerad. För att dricka/låta vatten flöda drar man bara upp pipen och för att stoppa flödet skjuter man bara ned pipen. Klassisk men funkar bra. Vänder man flaskan upp och ned kommer inget vatten ut trots att pipen är öppen, däremot om man trycker lätt så kommer vatten ut. Detta är en bra säkerhetsgrej ifall man har pipen öppen och flaskan i väskan upp o ned. En annan menar på att det är bra att denna inte har en flip top lock, det är lättare att bara trycka på flaskan så pipen sprutar upp vatten på en, speciellt bra vid långa promenader eller när man springer och vill duscha sig själv.

Bästa vattenflaska av rostfritt stål med skruvlock: S’well vakuumisolerat rostfria vattenflaska, 17 oz
Ca 270 SEK 4.3 stjärnor baserad på 522 recensioner

En av recensenterna menar på att vattenflaskan har gjort hens liv enklare. Varför? Jo hen arbetar och där på hens arbetsplats finns ingen vattenkokare eller kylskåp. Hen behöver något som kan isolera värme och kyla bra. Hen säger ” Den är underbar, håller mitt kaffe och te varmt under hela arbetspasset och håller kalla drycker kalla. Denna liknande ramsa får man höra av många recensenter. Andra recensenter berömde de smala locket som inte tar någon onödig plats medan en annan noterar, ”Det är bekvämt att hålla i, inte för stort, inte för litet. Spiller inte.
Däremot har denna vattenflaska även fått en del kritik gällande munstycket då många tycker den är svår att rengöra p.ga. av den lilla storleken. Dessutom är den lite för dyr enligt en del men de som har köpt är ändå nöjd i slutändan då helheten spelar roll. Den är alltså ändå värt sitt pris.

Bästa vakuumisolerade rostfria vattenflaska med flip-top lock:
Ca 160 SEK 4.5 stjärnor baserad på 3317 recensioner

De flesta är överens, denna vattenflaska är perfekt om du behöver låta kallt förbli kallt. En av recensenterna menar på att hen har använd vattenflaska från Contigo förrut men att hen denna gången ville han något som håller kylan. Vattenflaskan från Contigo gör just detta. Den håller kylan relativt bra under en hel dag. ”Jag är den typ av person som behöver väldigt kallt vatten, detta gör att jag kan hålla mig mer hydratiserad”. Mer än 2500 personer har angett att denna vattenflaska är perfekt för att hålla vätska kall, detta innebär fem av fem möjliga stjärnor, maxbetyg.
”Jag har bara använt den en gång hittills men var fortfarande kall efter fem timmar trots att det är ca 26 grader utomhus. Denna flaska behåller vattnet kallt”.
En annan fördel med vattenflaskan är munstycket. Den är speciell, man behöver varken skruva locket eller flippa upp locket, utan det räcker att man trycker på knappen och vätska kommer ut. Många uppskattar även att munstycket inte läcker.

Bästa rostfria vattenflaska med tapplock: Takeya Originals vakuumisolerade rostfria vattenflaska
Ca 240 SEK 4.5 stjärnor baserad på 3153 recensioner

Denna vattenflaska vinner mycket på sitt munstycke och hur bra den är att hålla vätska kyld.
För liknande pris är denna vattenflaska omtyckt mycket på grund av recensenter tycker denna vattenflaska är billigare och bättre än sina konkurrenter.
”Under min träning pass brukar det vara 40-43 grader i rummet och vattenflaskans dubbla isoleringen gör att vattnet inuti förblir kallt under hela tränings passet. ” En annan skriver, ”har is inne i vattenflaskan och det håller hela dagen trots att temperaturen är ca 37 grader ute (tre timmar på golfbanan och resterande hemma).”
När vi kommer till munstycket berömmer många den eftersom den inte är för stor, inte för liten, alltså tillräckligt bred. Detta innebär att munstycket släpper ut tillräckligt med vätska utan att man stänker sig när man är på rörande fot eller när man kör. En del tillägger även att lockets design är mycket funktionell eftersom den skyddar munstycket. Man kan alltså öppna den med smutsiga händer utan att förorena munstycket. Recensenter menar även att handtaget är perfekt och att locket är enkel att stänga och öppna samt att vattenläckage uteblir.

Fortsättning här: 16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare Del 2 av 3