16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare Del 2 av 3

Spread the love

Artikeln fortsätter från del 1- 16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare Del 1 av 2

Bästa lätthållbara rostfria vattenflaska: Corkcicle Canteen Classic Collection vattenflaska och termos
Ca 330 SEK 4.4 stjärnor baserad på 997 recensioner

Vattenflaska ska vara enkel att hålla. Utformning av denna vattenflaska gör att det är enkelt att hålla i. De avfasande sidorna av vattenflaska gör att den förblir greppvänlig. Denna vattenflaska är varken för bred eller för smal. Många av de termosarna som finns ute på marknaden är antagligen just för bred eller just för smal. Dessutom är strukturen och materialet på vattenflaskan soppas bra att den inte känns halt trots att vatten och svett rinner över den. Detta är en fördel när man håller vattenflaska under sin jogging eller långa gå pass. En annan recensent tillägger att dess botten har ett mjukt svart gummi för att motverka att vattenflaskan glider runt eller slår på bordet när den är satt ner.
Går vi vidare till isolering så är även denna funktion bra. En användare blir helt förvånad hur denna vattenflaska håller temperaturkonsistensen oavsett vilken vätska du har i vattenflaskan. ”En gång mitt i sommaren glömde jag bort vattenflaskan i bilen. I flaskan hade jag isvatten. Gissa vad? Innehållet i vattenflaskan är fortfarande iskall åtta timmar senare.”
Användare har testat dryck som vatten men även vin, och det håller bra. Denna produkt är även diskmaskin säkert.

Bästa vattenflaska i rostfritt stål för varma och kalla drycker: Simple Modern Summit vattenflaska+ extra lock
Ca 210 SEK 4.4 stjärnor baserad på 2949 recensioner

Recensenter berömmer denna vattenflaska för att den kan hålla både kall och varmvatten relativt bra. En användare testade att fylla vattenflaskan med is. Efter ca 52 timmar, tills henne förvåning fanns det fortfarande en bit is kvar, det har inte smält bort och flaskan var fortfarande relativt kyld. En annan testade på att fylla på med både is och vatten. Tiden var sju på morgonen, när vattenflaskan öppnades tre på eftermiddag var fortfarande flaskan hälften fylld med is.
Värmebehållning i flaskan är även mycket god. En konsument testade att fylla på vatten på morgonen för att användas nästa dag. Gissa vad? Vattnet för fortfarande ganska varmt. Detta var baserat på 18 timmar.
Då stora delar av folk gärna fyller sin vattenflaska/termos med kaffe menar en användare på att detta även funkar bra. Enligt en användare är kaffet fortfarande varmt efter en 12 timmars pass.
Jämför man med många andra isolerande vattenflaskor så lämnar denna inte ifrån sig kondensbassänger efter ett långt arbetspass när man har varmt vätska i. Har man kallt vätska i lämnar det inte ifrån sig ljummet vätska efter många timmar även om det är varmt ute.

Bästa läcktäta vattenflaska: Contigo Jackson återanvändbara vattenflaska
Ca 60 SEK 4.1 stjärnor baserad på 1677 recensioner

En trogen kund hoppas på att denna vattenflaska aldrig uppgör att tillverkas. ” Det är den perfekta vattenflaskan, skulle den sluta tillverkas tror jag inte jag kommer hitta något liknande”.
Många tycker om denna vattenflaska eftersom den är så enkel, enkel i design, bra att använda och lätt. Även dess munstycke får beröm. Denna vattenflaska är ideal eftersom den har en smal öppning som gör att man inte stänker vatten över sig när man öppnar munstycket medan man går, dessutom är det ganska lätt att öppna munstycket med en hand. Vattenflaskan har även inga delar som gör att den bryts ned snabbt eller svårdiskad som t.ex. en del vattenflaskor som har en sugrörs munstycke.
Flera hundra tals användare menar även på att bärhandtaget (bär-snöre) gör denna vattenflaska bekväm att hålla i. En användare menar på att hen kan hålla på sin mobil och samtidigt hålla tag i vattenflaskan via lillfingret.
Flaskan är även ganska tålig. Användare som har köpt vattenflaskan har historia där hen har tappat den i golvet, lämnat den i bilen under kalla förhållanden, kastat in den snabbt in i laptop-väskan regelbundet…och vattenflaskan har aldrig läckt ut. Ända nackdelen användaren noterar är att vattenflaskan inte är isolerad så värme eller kalla drycker håller den inte.

Bästa breda vattenflaska: Nalgene Tritan Widemouth 1 Quart Bottle BPA Free vattenflaska
Ca 100 SEK 4.8 stjärnor baserad på 1561 recensioner

Som namnet antyder är både vattenflaskan samt dess munstycke bred. Konsumenter som köper denna typ av vattenflaska gör det för att det är enkelt och det går snabbt att fylla i vatten eller stora isbitar. ”Så fort du vant dig med breda vattenflaskor kommer du inte vilja gå tillbaka till vanliga vattenflaskor” lyder det bland många recensenter. Efter användning är det mycket enkel att tvätta vattenflaskan då öppningen är soppas stort. Det är en trevlig förändring från vanliga vattenflaskor då man enkelt kan få in skurborsten och svamp för rengöring. Att munstycket är bred gör det enkelt att dricka ifrån och det kan gå snabbt! Vattenflaskan håller även mycket hög kvalité då den historisk visat sig att hålla i många år. Enligt en recensent har hen tagit med vattenflaskan på vandring/ bergsklättring i -20 grader. Trots det frös vattenflaskan aldrig sönder. Dessutom har hen tappat vattenflaskan (fylld med vatten) flera gånger under bergsklättring utan att flaskan går sönder. En annan recensent menar på att hen använt den i 8 år, tappat den överallt, även på betonggolv, vattenflaskan klara sig alldeles utmärkt.

Bästa breda vattenflaska med smalt munstycke: Nalgene Tritan Narrow Mouth BPA-Free vattenflaska
Ca 80 SEK 4.4 stjärnor baserad på 1058 recensioner

Många breda vattenflaskor brukar även ha ett brett munstycke vilket gör att vätska kommer ut snabbt men samtidigt gör att om man trycker för hårt kan man enkelt stänka vatten över sig. Denna vattenflaska vinner med sitt unika smala munstycke som motverkar just detta. Detta innebär även att du enkelt kan springa och samtidigt dricka utan att spilla vatten. Nackdelen med denna vattenflaska är kanske just att munstycke och halsen är för liten för stora isbitar så man kanske behöver krossa isbitar innan man kan förvara lite is.

Fortsätt till del 3