16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare Del 3 av 3

Spread the love

Del 1-16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare
Del 2-16 bästa vattenflaskorna enligt Amazons köpare

Bästa plastvattenflaska med flip-top lock: Pogo Tritan vattenflaska
Ca 80 SEK 4.4 stjärnor baserad på 2240 recensioner

Många menar på att denna vattenflaska är den bästa vattenflaska sätt till ekonomi, form och bekvämhet. Dess slanka form gör att den passar de flesta kopphållare och perfekt för de flesta händer. Munstycket är något större än en colaflaska och dess flip-top lock är en vinnare. För många är flip-top lock ett måste då den håller bakterier borta från munstycket. En användare menar på att man enkelt kan öppna och stänga dess flip-top lock som håller vattnet fri från damm, bakterier och rent och säkert från oavsiktliga spillutslag.

Bästa plastvattenflaska med sugrör: CamelBak Eddy+ vattenflaska med sugrör
Ca 130 SEK 4.1 stjärnor baserad på 275 recensioner

Eddy+ vattenflaskan är en helt ny design, design som medför några välkomna förändringar. Bland annat är bit delen vid sugröret mycket starkare nu och har inte längre en tendens att dra åt och inte tillåta vatten flöda genom sugröret. Flödet är nu på grund av det riktigt bra.
Dess sugrör är tillräckligt tjockt och gör den tillräckligt stabilt och tillräckligt brett för att tillåta rikligt med vattenflöde. Många användare berömmer även det läck täta sugröret. ”Sugröret gör det otroligt enkelt att dricka mycket vatten ut att det spills”. En som använt vattenflaskan på hög höjd på 38 000 fot menar på att den håller sig riktigt tät och att vatten bara rinner ut när man biter i röret. 

Bästa plastvattenflaska med inbyggt vattenfilter: Brita Premium vattenfilterflaska
Ca 180 SEK 4.3 stjärnor baserad på 1312 recensioner

Filtrerad vattenflaska är i norden väldigt bra för den som vandrar långt och endast kan dricka brunnsvatten. Då vill man gärna rena det innan man dricker. Åker man däremot utomlands har man mycket användning av denna vattenflaska då vattnet utanför norden inte är lika ren som den i Sverige. Om du letar efter en filtrerad vattenflaska passar denna utmärkt. En användare som var skeptisk till denna vattenflaska blev positiv överraskad när hen upptäckte att vattenflaska hade en enastående förmåga att rena det smutsiga vattnet så det till och med smakade som hens lokala ”ramlösa”.
En annan som bor utanför norden (där man inte kan dricka kranvatten rakt av) påpekar att ”detta hjälper inte bara användare att dricka sin kranvatten, utan minskar också användning av plastvattenflaska. Recensioner fortsätter med folk som bara älska denna vattenflaska just för det faktum att man kan filtrera kranvatten och slippa köpa engångsplastvattenflaska. Det spar på plånbok och miljön.

Bästa vattenflaska för sport: Under Armour Sideline 64 Ounce vattenkanna
Ca 190 SEK 4.3 stjärnor baserad på 2437 recensioner

Mer än 1500 personer har gett denna vattenflaska maxbetyg. Anledning är helt enkelt att dessa 1500 personer använder vattenflaskan till sport sammanhang- och det funkar kanon!
Många som använder denna vattenkanna är medveten över dess breda storlek, vilket också är perfekt för isbitar. En recensent menar på att hen fyllde på vattenkannan full med isbitar under en varm sommardag. Under dagen öppnades vattenkannan och det var fortfarande mycket is kvar trots högvärme. ”Vi var faktiskt tvungna att lägga mindre is i vattenkannan eftersom isen inte smälte tillräckligt snabbt för att skapa tillräckligt med vatten under dagen”. En annan recensent som köpte vattenkannan till sitt barn som spelar fotboll berömmer vattenkannan då det håller isvatten kall och aldrig läcker trots att den rullar fram och tillbaka i bilen i bagaget. vattenkannan är även gjord av mycket hög kvalité där vattenkannan visar sig vara mycket robust då den håller flera slag mot marken.  En recensent menar på att ”den föll till och med ut på baksidan av vår bil (SUV) två gånger utan att gå sönder eller spricka på något sätt”. Det är mycket robust även efter att ha tappats två gånger på marken”.

Bästa vattenflaska med motivation på: BuildLife 1 Gallon vattenflaska
Ca 190 SEK 4.6 stjärnor baserad på 3154 recensioner

En recensent vid namn Caroline Goldfarb som tränar väldigt ofta älskar sin vattenflaska då den håller henne skarp när hon tittar på den och läser de många motivations orden på flaskan. ”Vattenflaskan är min bästa vän, min bästa personliga tränare, min elaka persiska mamma, min rädsla, min önska, allt smält samman till denna vattenflaska”. Så som många andra recensenter uppskattar hon att man inte behöver fylla på med vatten hela tiden då den håller ganska mycket vatten som dessutom påminner henne att hon ska dricka (texten på vattenflaska motiverar). Hela 80% av alla recensenter gav flaskan maxbetyg. ”Visserligen är den lite stor och ger uppmärksamhet när man går runt med den (den kan fylla hela 3,78 L vatten) men det håller mig på rätt spår och påminner mig att jag behöver dricka upp allting för att inspirera mig fortsätta med dagen”. En annan konstatera att den kanske är för stor och därmed svår att bära, dessutom kan den väcka uppmärksamhet. Däremot när man blir van vid den så försvinner alla negativa saker med den- helt eftersom det är så himla bekvämt att inte behöva fylla på flaskan varje timma under sitt träningspass. Många varnar även för remmen på flaskan att den är för svag för att stödja flaskan när den är full. Då är det bättre att bära flaskan med handtaget.

Bästa vattenflaskan för barn: Contigo Autoseal Trekker Kids vattenflaska, 2-Pack
Ca 120 SEK 4.3 stjärnor baserad på 2294 recensioner

Vattenflaska för barn måste vara robust eftersom barn just älskar att förstöra och kasta grejer. Det är just den solida känslan som gör denna vattenflaska ett måste för barn. ”Vattenflaskan har tappats i golvet flera gånger och lämnats kvar på marken på sin sida och inget vatten läcker trots det”.
De flesta som recensera håller med att denna vattenflaska är ett måste för barn eftersom de är så hållbara och robusta. Andra menar på att färgen är fina för barn samt att autotätningslåset gör det spilltät, dock varnar vissa användare att de som har mindre händer kan ha svårt med autotätningslåset. Det har noterats att treåringar kan ha svårt med autotätningslåset medan femåringar inte har detta problem.