Foto: Slip.com

Ögonmask för trötta ögon – sova med stil

Spread the love

Snygg sovmask är tydligen mycket viktigt för vissa.

Grejen med sovmask är att den har som funktion att ta bort störande ljus vid vila. Ögonmask finns i alla typer av prisklasser och utseende. De mesta fungerar helt okej.
Märket ”Slip” har ögonmask som vi vill uppmärksamma, dels för den har fått helt okej betyg från sina användare men speciellt för att de ser riktigt fina ut.

Enligt Slip är deras sovmask tillverkad av siden vilket gör den extra bekväm att använda- så det känns extra tjockt och mjukare på ögonen.
Dessutom påstår Slip att sovmasken har en antiaging funktion (att produkten på något sätt ska förhindra/motverka ålderstecken) eftersom den inte drar i känsliga delar av ansiktet. Antar att det sistnämnda är mer en försäljningsjippo funktion.

Ska man gå på på de positiva recensionerna är det många som tycker att ögonmasken är vacker, kramar ögat bekvämt och blockerar allt ljus.
De som gett masken mindre smicker menar på att sovmasken är överprisat, att den inte duger i verkligheten då de glider alltför lätt när man sover. Det blockerar inte heller ljuset effektivt som är hela syftet med en ögonmask!

Slutsatsen man kan dra av recensionerna är att den som gillar denna mask köper den just och främst för att den är snygg, sedan kommer funktionen som en extra bonus. För vissa funkar det, för andra inte (som så många andra snygga ögonmasker).

Ögonmasken säljs hos slips egna sida för ca 500 kr med gratis frakt. Nedan finns ett fåtal exempel på Slip sovmask.

Slip.com