Foto:Piggyrider.com

Piggyrider-en ryggburen bärsele för stående ridtur på föräldrarnas axlarna

Spread the love

Bärsele för vandringsbenägna föräldrar med småbarn.

Är du föräldrar, har barn mellan 2-4 år och älskar att gå ut i det fria och vandra men inte kunnat på grund av lilla barnet snabbt blir trött under vandringen? Då är denna produkten något för dig.

Piggyrider är en speciell bärsele för den aktiva familjen med småbarn som gärna går på långa äventyr, besöker och utforskar naturen eller t.ex. gärna väljer trappor framför hissen. Bärselen har alltså som uppgift att bära barnet under långa vandringar/promenader när hen är trött och inte orkar gå själv mera.
Allt barnet behöver göra är att klättra på bärselen, sätta sina fötter på en fotstång och hålla fast sig vid två eller fyra säkerhetshandtag som finns på axelbanden. Genom att barnet står uppe på föräldrarnas rygg bedriver barnet en mer aktiv transport istället för att sitta (och somna) som på traditionella bärselen. Den stående positionen ger ditt barn en extra höjd, en fågelvy som förbättrar känslan och fantastisk utsikt av att aktiv vara med och vandra.

Piggyrider är designad för att avlasta ryggen så mycket det går, bäraren bär Piggyrider som vilken ryggsäck som helst och barnet står på en integrerad icke glidande justerbar fotstång. Småbarn är fastspänt i ett säkerhetssele och har fyra handtag att greppa i som nämnt. Du som bärare slipper dålig rygg efter lång vandring tack vore för att större delen av vikten fördelas till bärarens axlar- vilket innebär att du kan gå upprätt hela vandringen .

Går man på recensioner så verkar det som om det är blandade kommentarer, en del menar på att dem föredrar den traditionella bärselet där barn kan sitta medan andra tycker den är toppen eftersom deras barn kan vara mer aktiv under den långa vandringen och sitta kan dem göra i jämna mellan rum ändå.

Enligt tillverkaren ska Piggyrider vara för barn från ca 2 år upp till ca 23 kg. Pris ca 1000 SEK.

Foto: Piggyrider.com

Piggybackrider.com