Snygga och billiga köksförkläden lista

Spread the love

Utöver det förkläde som vi själva säljer så är det inte alltid lätt att hitta förkläden som är snygga men även någorlunda billiga.  Definition av billig för oss är max 300 kr med frakt.  Vi marknadsför både billiga och dyrare förkläden. Det ska givetvis vara en blandning av både världar.

Visst finns det mkt fina och billiga förkläden som man kan köpa på diverse IKEA eller Jysk, och de förkläden dem erbjuder är faktisk ganska bra men de kan vara ganska tråkiga och självklart vill man hitta ett par förkläden som passar en. Förkläden är lite som en standardaccessoar för köket, den är inte obligatorisk och behövs egentligen inte, man kan ju laga mat utan förkläde, eller varför inte laga mat utan kläder på (är det här den nakna kocken fick sitt namn?) Att ha ett kök utan förkläde är som att ha mat på bordet utan bestick, för man kan ju äta med bara händerna 😊

Ett normalpris på förkläde brukar ligga på 200–400 kr och de dyrare från 400+ (utan frakt) men skulle gissa att det är 200–400 som de flesta skulle satsa på om man skulle köpa förkläde. Så hittar du ett förkläde för 200–400 så är det faktisk inte så dyrt. Under 200 är ett kap, och självklart speglar priset på design, märke och kvalité.

I Sverige finns det en stor del online butiker som säljer förkläden men ingen av dessa butiker har fokus på just förkläden och oftast finner man samma utbud med varierande priser.

Ska du köpa förkläden, oavsett om det är billiga eller vanliga normalprisade förkläden så kan vi lova, det är inte så enkelt som du tror (jo, kanske för första-gångs-köpare). Likt kläder eller modeaccessoar väljer man gärna förkläden som passar ens karaktär och då kan det vara svårt då utbudet inte är lika stark som för vanliga kläder.

Här listar vi även olika butiker som vi vet säljer förkläden-samtliga har en liten underavdelning för förkläden. (Självklart finns det mera butiker men nedan är de som är poppis.)

Qvikmart – (längst upp! Vi är partiska, vi vet =)) – endast online
Cervera
Nordicnest – endast online
Bagarenochkocken
Royaldesign
Ahlens
Hemtex
Jotex
Kitchentime
H&M

IKEA få design
Jysk – få design
Jula – få design
Öob – få design