Vi börjar sälja på tradera- tygpåse,lunchväska,tygmärken m. fl.

Spread the love

Skepp ohoj!

Nu har vi fått in första lasset av produkter till vår lager. Vi har nu en stor del, främst snygga tygpåsar som vi tror våra kunder kommer älska. Anledning? Vi har valt ut tygpåsar som är mer än bara en standard tygpåse med tryck. Här har vi tygpåsar som även har stil, utöver tryck och mönster. En mindre kollektion av allt från slitstarka shopping tygpåsar till den dära tygpåsen som sitter så fin på en när man går ut i stan. Just för denna kategori hoppas vi att kunna växa i och erbjuda riktiga stiliga tygpåsar- kan vi bli Sveriges vassaste aktör inom snygga tygpåsar? Vi få se….

Innan produkterna går online på hemsidan gör vi en inventarie check och kvalitets kontroll för att se till så att produkterna är OK och ser bra u. De som inte ser bra ut får vi reklamera.
Därefter är det dags att ta foto på våra produkter, detta är givetvis knepigt som allt annat, men med lite bra ljus sättning, rätt kamera och utbildning från youtube 🙂 blir resultatet lysande.
För att förbereda produkterna behövs lite kunskaper i editering av bilder. Har man inte mjukvaran photoshop finns Pixlr att använda- det är gratis. Ett alternativ är att skicka bilderna till en frilansare som kan fixa till bilderna för en billig peng. Finns upptåg av dessa frilanserar på diverse frilansering hemsidor/upworks.

Går man inte på vår front sida qvikmart.com ser man nu vår utbud av produkterna och för den som vill köpa får denna gå vidare till tradera.se eftersom det är just där vår försäljning sker.

Hoppas du hittade något intressant på vår hemsida! Skepp ohoj!

/ Sinh